""

Sarıkaya ilçe teşkilatı birinci oldu « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:44

Sarıkaya ilçe teşkilatı birinci oldu

Parti içerisinde her ay mutat olarak yapıldığı ifade edilen parti çalışmalarının ölçüldüğü performans değerlendirmesinde Sarıkaya İlçe Teşkilatının birinci olduğu belirtildi.

Sarıkaya ilçe teşkilatı birinci oldu
Son Güncelleme :

29 Aralık 2016 - 7:00

AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz Başkanlığın da Ak Partili 14 İlçe Başkanı geçtiğimiz hafta sonu Sarıkaya Mehmetoğulları otelde bir araya geldiler.
Fırat Kalkanı Harekatında şehit olan Uzm.Çvş.Oktay Durak için düzenlenen törene katılan Lekesiz teşkilat toplantısı için Sarıkaya da bir araya geldiler.
Basına kapalı devam eden toplantı öncesi Ak Parti İl Başkanı Harun Lekesiz yaptığı açıklamada şunları söyledi.
“Bu gün 14 ilçe başkanımız ve ilçe koordinatörlerimizle birlikte il gençlik kollarımızla Sarıkaya ilçemiz de ilçe başkanları toplantısı yapmak üzere bir araya gelmiş bulunuyoruz.
İlçe başkanları toplantımızı genelde il merkezinde yapıyoruz ama bu gün özellikle Çayıralan da bir şehidimizin olması münasebetiyle ilçe başkanlarımızla birlikte şehidimizin cenaze merasimine katıldık.Bu vesile ile bütün şehitlerimize Allah tan rahmet diliyoruz.
Buradan Sarıkaya dan Ak Parti teşkilatları olarak bütün ilçe başkanlarımızla beraber ne yaparlarsa yapsınlar boş olduğunu da haykırıyoruz.
Türkiye yi girdiği bu kutlu yoldan hiçbir şekilde alı koyamayacaklar.Bizleri milletimize hizmet etmekten asla vaz geçiremeyecekler.Bu kararlılığımızı buradan Sarıkaya dan bir kez daha haykırıyoruz.
Sarıkaya Teşkilatımız olarak ta geçtiğimiz ay kasım ayı teşkilat performans sistemin de elde ettiğimiz kriterler içerisinde bir puanlama sistemimiz var.
Buna göre Sarıkaya ilçemiz de geçen ay birinci olmuştur.
Bu vesile ile Sarıkaya İlçe Başkanımızı ve şahsında tüm Sarıkaya ilçe teşkilatımızı da kutluyorum. Evet Ak Parti Teşkilatları olarak teröre karşı yek vücut bir aradayız.
Teröre hiçbir şekilde geçit vermeyeceğimizi bunu da ülkemizin birliğine beraberliğine kardeşlik ortamının devamına hizmet ederek sağlayacağımızı ifade ediyoruz. Biz aylık mutat olarak teşkilat toplantılarımızı hem gözden geçiriyoruz hem de ilimizin geleceğe yönelik siyasi planlamasının fikir alış verişinde bulunuyoruz.
İnşallah Sarıkaya da gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızın da ilimize ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.