""

Sarıkaya kaplıcaları yoğun ilgi görüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 10:29

Sarıkaya kaplıcaları yoğun ilgi görüyor

Sarıkaya ilçesinde bulunan kaplıcalara vatandaşların yoğun ilgi göstermesi işletmecilerin yüzünü güldürüyor.

Sarıkaya kaplıcaları  yoğun ilgi görüyor
Son Güncelleme :

24 Aralık 2016 - 7:00

Çevre il ve ilçelerden de Sarıkaya kaplıcalarına büyük ilgi olduğunu belirten işletme sahipleri, şunları söyledi: “İlimizin bütün ilçelerinde kalorisi yüksek şifalı sularımız bulunmaktadır. İl dışından başta Ankara olmak üzere, Tokat, Çorum, Kayseri ve Sivas’tan devamlı gelen müşterilerimiz var. Fiyat konusunda her hangi bir artışa gitmedik. Geçen yıla oranla fiyatlarımızda bir değişiklik olmadı. Okulların yarıyıla girmesi yaklaşınca bu dönem biraz hareketli geçer diye ümit ediyoruz.
Mehmet Oğulları Kaplıca ve Otel yetkilisi de benze ifadeler kullanarak şöyle dedi: “Okulların yarıyıl tatile girecek olması işlerimizde biraz daha hareketlilik sağlayacaktır. Yozgat’tan aileleri ile birlikte gelen vatandaşlarımız bizleri tercih ediyor. İlçemiz kaplıcalar bakımından diğer ilçelerimize göre tarihi biraz daha eskilere dayanır.
Kaliteli suyu bakımından da her zaman ön planda tutulur. Tabii ki bütün kaplıcaların şifa özelliği vardır. Fakat bizim kaplıcalarımızı diğer kaplıcalardan ayıran özelliklerin fazla olması. Tamamen doğal olması ve herhangi bir kaynak suyunun karışımının olmaması bu yüzden ilimizden ve il dışından gelen vatandaşlarımızın tatil ihtiyaçlarını başka yörelere gitmeden burada geçirmeleri de kaplıcamızın ne denli şifalı olduğunun en güzel göstergesidir.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.