""

Sarıkaya’da AFAD semineri « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 18:17

Sarıkaya’da AFAD semineri

2021 yılının ülkemizde Afet eğitim yılı ilan edilmesi sebebiyle Sarıkaya’da afet eğitim seminerleri gerçekleştirildi.

Sarıkaya’da AFAD semineri
Son Güncelleme :

27 Nisan 2021 - 11:54

Sarızeybek İş ve Kültür Merkezi Şehit Yılmaz Gündüz konferans salonunda, rehber öğretmeni Hasan Hüseyin Çetkin tarafından esnaf ve tarım kooperatifleri, noter, belediye, banka ve kamu kurum ve kuruluş çalışanlarına afet eğitimleri verildi.
Ayrıca okul idarecileri ve öğretmenlere ise rehber öğretmeni Gülcan Gedik tarafından zoom programı üzerinden online olarak afet eğitim semineri gerçekleştirildi.
Sarıkaya Kaymakamı Selami Işık, AFAD eğitim sürecinin ilçe geneli organizesini yapan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Agah Ayhan’a, seminerlerde bilgilendirme yapan özverili öğretmenlere teşekkür ederek, afetler konusunda daha bilinçli bireyler olarak oluşabilecek zararların en hafif şekilde atlatılmasını temennisinde bulundu.
(Ferhat Özer)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.