""

Sarıkaya’da asfaltı atılan 8.5 kilometre yol trafiğe açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:19

Sarıkaya’da asfaltı atılan 8.5 kilometre yol trafiğe açıldı

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan 8,5 kilometre Bitümlü Sıcak Kaplama (BSK) yol trafiğe açıldı.

Sarıkaya’da asfaltı atılan 8.5  kilometre yol trafiğe açıldı
Son Güncelleme :

26 Eylül 2018 - 10:26

Yozgat’ın Sarıkaya İlçesinde İl Özel İdaresi tarafından yapılan 8,5 kilometre Bitümlü Sıcak Kaplama (BSK) yol trafiğe açıldı.
Sarıkaya-Topaktaş yolunun trafiğe açılmasıyla; TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ , beraberinde Vali Kemal Yurtnaç, AK Parti Yozgat İl Başkanı Celal Köse, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık, asfaltı tamamlanan Topaktaş grup yolunda incelemelerde bulundu.
Vali Kemal Yurtnaç, yaptığı açıklamada, sıcak asfaltı atılan köy grup yollarının trafiğe açıldığını belirterek, “ Geçtiğimiz günlerde iki köy grup yolunu daha hizmete açtık. Köy gurup yollarımız bir bir hizmete açılıyor. Bu günde Sarıkaya-Topaktaş köy grup yolumuzun 8,5 kilometrelik kısmını BSK asfalt ile kaplayarak hizmete açtık. Yozgat genelinde çok köyümüz var. Biz hepsinin sorunlarını yakından biliyor ve takip ediyoruz. Bu sorunların başında da yollar geliyor. Geçtiğimiz yıl nüfusu yoğun ve araç trafiği fazla olan köylerimizden başlayarak asfalt çalışması yapıyoruz. Hedefimiz 5 yıl içerisinde 500 kilometrelik köy grup yolunu BSK sıcak asfalt ile kaplamak” dedi.
Halil Rıfat Paşa’nın ‘Gidemediğin yer senin değildir’ sözünü hatırlatan Vali Yurtnaç, “Gidemediğin, ulaşamadığın, dokunamadığın, varlığını hissedemediğin yer senin değildir. Yapılan yolumuzun Topaktaş, civar köylerimiz ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Kazasız belasız inşallah bu yolu kullanırlar” diye konuştu.
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ ise yeni yapılan yolun bu yolu kullanacak olan herkese hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Topaktaş ve çevre köy muhtarları ile vatandaşlar ise köy yollarının sıcak asfalt ile kaplanmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, katkıda bulunan herkese teşekkür ettiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.