""

Sarıkaya’da doğalgaz çalışması devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

16 Nisan 2024 - 08:33

Sarıkaya’da doğalgaz çalışması devam ediyor

Sarıkaya Belediyesi tarafından ilçede geçtiğimiz hafta başlayan doğalgaz çalışmaları sebebiyle kurban kesimi yapıldı. Kurban kesimi törenine İlçe KaymakamıYasin Özcan, Belediye Başkanı Ömer Açıkel, AK Parti İlçe Başkanı Atilla Şahin, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Abdullah Güngör, Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yıldız, firma yetkilileri ve çalışanlar katıldı.

Sarıkaya’da doğalgaz  çalışması devam ediyor
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Ömer Açıkel, firma yetkililerinden çalışmaların durumu hakkında bilgi aldı. Başkan Açıkel, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ İlk göreve başladığımız günden itibaren bu hizmeti ilçemize kazandırmak için canla başla çalıştık ve şükürler olsun ki emeklerimiz karşılıksız kalmadı. Doğalgaz hizmetinin ilçemize hayırlı uğurlu olması ve çalışmalarımızın kazasız belasız geçmesi için bir şükür kurbanı kesiyoruz. İnşallah Yüce Allah kurbanımızı kabul etsin. Ayrıca doğalgazın ilçemize gelmesi sürecinde emeği geçen herkese buradan tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.