""

Sarıkaya’da Güney Koreliler Müzikali büyük beğeni topladı « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 19:02

Sarıkaya’da Güney Koreliler Müzikali büyük beğeni topladı

Sarıkaya Belediyesi tarafından düzenlenen ve Güney Kore, Türkiye ortak organizasyonu olan müzikal gösterimiz büyük beğeni topladı.

Sarıkaya’da Güney Koreliler  Müzikali büyük beğeni topladı
Son Güncelleme :

26 Ocak 2018 - 7:00

Programda Güney Korelilerin koro ekibi ve tiyatro oyunu davetlilerden tam not aldı. Yozgat Belediyesi Sürmeli Topluluğu da ilin ve çeşitli illerin yörelerine ait seslendikleri türkülerle katılımcılara doyumsuz bir gece yaşattı.
Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, yaptığı konuşmada Afrinde “Zeytin Dalı Harekatında” görev yapan askerlere başarı dileklerinde bulunarak şehit askerlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dileğinde bulunarak başladı.
Başkan Açıkel, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyük bir devlettir. Şanlı ordumuzun mazisi başarılarla dolu, dosta güven, düşmana korku verir. İnşallah Afrin “Zeytin Dalı Harekatı” da şanlı ordumuzun zaferiyle en kısa sürede sonuçlanır. Dualarımız askerlerimiz ve tüm güvenlik güçlerimiz içindir.”dedi.
Sarıkaya Belediyesi olarak sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Açıkel, “Belediyemiz sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem veriyor. Bu kapsamda ülkemiz ve Güney Kore organizasyonu ile düzenlenen müzikal Şehit Yılmaz Gündüz Sinema ve Tiyatro Salonunda sahnelendi. Güzel bir program oldu. Bu vesile ile emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.”diye konuştu. Konuşmaların ardından Güney Kore grubuna İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı tarafından günün anısına çeşitli hediyeler verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.