""

Sarıkaya’da Halep’e yardım kampanyası devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:00

Sarıkaya’da Halep’e yardım kampanyası devam ediyor

Sarıkaya Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü öncülüğünde “Halep’te İnsanlık Ölmesin ” sloganıyla başlatılan yardım kampanyası vatandaşların yoğun ilgisi ile devam ediyor.

Sarıkaya’da Halep’e yardım kampanyası devam ediyor
Son Güncelleme :

27 Ocak 2017 - 7:00

İlçe Kaymakamı Yasin Özcan, yaptığı açıklamada kampanyaya vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. Özcan, “Suriye’de yaşananlar tüm Türk milleti gibi bizlerin de içini kanatan ve üzen bir durumdur. Yaşanan sıkıntıları hepimiz biliyoruz hem içeride, hem dışarıda. Gerçekten Türkiye’nin bu hayırseverliliği, bu yardımseverliği olmasaydı belki orada daha büyük sıkıntılar yaşanacaktı. Bu anlamda Sarıkaya Kaymakamlığı ve İlçe müftülüğü öncülüğünde böyle bir kampanya başlatılması ve bu kampanyayla birçok mağdur kardeşimizin mahzun kardeşimizin bir nebze de olsa yaralarına sıkıntılarına çare olmaya gayret göstereceğiz.
Vatandaşlarımıza çağrımız, evlerinde kıyafetten gıdaya ne varsa, gönlünden ne kopuyorsa, desteklerini bekliyoruz.İlçemizde yardım toplama yerlerimiz Sarıkaya Terminali Yanında ki Has Dünya Sigorta altındaki boş mağaza ve Şehit Suat Akıncı Halk Eğitim Merkezin’deki boş depoda toplanmaktadır.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.