""

Sarıkayaya modern okul « Yeniufuk Gazetesi

15 Mayıs 2024 - 18:42

Sarıkayaya modern okul

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, hayırsever Avukat Mehmet Altun tarafından ilçeye açık ve kapalı spor salonu da bulunacak 24 derslikli bir okul yapılacğı müjdesini verdi.

Sarıkayaya modern okul
Son Güncelleme :

01 Nisan 2021 - 9:46

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “İlçemize içinde açık ve kapalı spor salonu da ihtiva edecek 24 derslikli nitelikli bir lise binası yapımı konusunda hayırsever Avukat Mehmet Altun büyüğümüz ile son noktayı koyduk.
Okulun yeri, içeriği, niteliği ve yapımı usulü hakkında değerli fikirlerini aldık. Önce kendisine ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Bu konuda sürekli desteklerini gördüğümüz Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Özhaseki Bakanımıza, MHP Genel Başkan Yardımcımız Sayın Sadir Durmaz Başkanıma, Sayın Bakanımız Bekir Bozdağ’a, Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Başer ve Sayın Ethem Sedef’e, Karayakup Belediye Başkanım Sayın Dursel Erdoğan’a, Kaymakamımız Sayın Selami Işık’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Sayın Bülent Doğan ve yönetimine, MHP İlçe Başkanımız Sayın Alparslan Erbek ve yönetimine, Milli Eğitim İlçe Müdürümüz ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum”.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.