""

Savcı Salkım 3 aylıkken evlat edinilmiş « Yeniufuk Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 20:15

Savcı Salkım 3 aylıkken evlat edinilmiş

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde doğum günü kutlamasında başından silahla vurularak yaşamını yitiren Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım’ın (28) ailesi tarafından evlat edinildiği ortaya çıktı.

Savcı Salkım 3 aylıkken evlat edinilmiş
Son Güncelleme :

29 Mart 2021 - 18:28

Ailesini ve sevenlerini yasa boğan olay sonrası Savcı Özlem Salkım’ı 3 aylıkken evlat edinen Rahime (68) ve Ramazan Salkım (66) çifti, tek çocukları Özlem’i kaybetmenin acısını derinden yaşadı.
Sorgun Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcısı Özlem Salkım, geçtiğimiz 24 Mart’ta Bahçelievler Mahallesi Yazıcıoğlu Caddesi’ndeki evinde arkadaş grubuyla doğum gününü kutladığı sırada başından tabanca ile vurularak ağır yaralandı.
Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedaviye alınan Salkım, 3 gün süren yaşam savaşını kaybetti. Özlem Salkım’ın cenazesi, memleketi Ankara’nın Kızılcahamam ilçesine bağlı Bulak köyünde toprağa verildi.
Rahime ve Ramazan Salkım Çifti, 1976 yılında evlendikleri ve 4 yıl sonra doğan kızlarının 2 gün sonra hastanede ölünce, bir daha çocukları olmaması üzerine 1993 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu’na başvurup, 3 aylıkken Özlem’i evlat edindiği öğrenildi.
Savcı Salkım’ın ölümü görev yaptığı Yozgat’ta ve memleketi Kızılcahamam’da büyük üzüntüye sebep oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.