""

Sebzeci ve pazarcı esnafı yeni yerlerine taşındı « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 18:21

Sebzeci ve pazarcı esnafı yeni yerlerine taşındı

Yozgat Belediyesi tarafından sebzeci ve pazarcı esnafının daha sağlıklı ve kaliteli ortamda hizmet vermeleri için yaptırılan açık pazar yeri dualar eşliğinde hizmete girdi.

Sebzeci ve pazarcı  esnafı yeni yerlerine taşındı
Son Güncelleme :

08 Kasım 2017 - 7:00

Yozgat’ta sebzeci ve pazarcı esnafının daha iyi şartlarda hizmet vermesi için Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu karşına yaptırılan açık pazar yeri dualar eşliğinde vatandaşın hizmetine sunuldu. Daha önce Yimpaş AVM arkasında olumsuz şartlar altında hizmet veren sebzeci ve pazarcı esnafını rahatlatacak adımı Yozgat Belediyesi attı. Sebzeci ve pazarcı esnafı artık daha iyi şartlarda vatandaşa hizmet verecek.
Göreve başladıklarında sebzeci ve pazarcı esnafının Çarşamba günleri kullanabileceği kapalı pazar yerini hizmete açtıklarını söyleyen Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan,”Salıpazarı son derece olumsuz şartlar içerisinde vatandaşa hizmet veriyordu. Hem vatandaşımız hem de sebzeci ve pazarcı esnafımız mağdur oluyordu. Bu mağduriyeti gidermek için açık pazar olarak Salı günleri hizmet verecek yeni bir pazar yeri oluşturduk.
Son derece sağlıklı ve temiz koşullarda pazarcı esnafımız burada hizmet vermiş olacak” dedi.
Bazı mahallelerde de bu tür çalışmaları gerçekleştireceklerini de vurgulayan Başkan Arslan, en az 3 tane daha semt pazarı kurmak istediklerini söyledi.
Yozgat Sebzeciler ve Pazarcılar Derneği Başkanı Salih Çavuşoğlu da açılan yeni pazar yeri için Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından ise Başkanı Arslan yeni açılan pazar yerini gezerek esnafla sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.