""

Sedef: Cumhur İttifakı’nda önce vatan ve millet gelir « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 06:05

Sedef: Cumhur İttifakı’nda önce vatan ve millet gelir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, Cumhur İttifakında vatan, millet ve bayrağın önce geldiğini belirterek, çıkarcı oluşumlara değil, Cumhur İttifakı’na sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Sedef: Cumhur İttifakı’nda önce vatan ve millet gelir
Son Güncelleme :

22 Temmuz 2022 - 16:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, Cumhur İttifakında vatan, millet ve bayrağın önce geldiğini belirterek, çıkarcı oluşumlara değil, Cumhur İttifakı’na sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

Yozgat, ilçeleri ve köylerinde ziyaretlerini yoğun bir şekilde sürdüren Milletvekili Ethem Sedef, vatandaşlarla bir araya gelerek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamını iletiyor, partilerinin çalışmaları ve bakış açısı hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor. Ziyaretlerde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Milletvekili Sedef, vatandaşlarla sohbet ederek sorun ve istekleri dinliyor.Çözümü noktasında gerekli girişimlerde bulunuyor.

Türkiye’de yaşanan sıkıntıların daha büyük boyutlarının batılı ülkelerde de yaşandığını vurgulayan Milletvekili Ethem Sedef, bu sorunların farkında olduklarını ve çözecek siyasi iradenin yine Cumhur İttifakı olduğunu ifade etti.

 

Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman milletinin yanında olduklarını vurgulayan Sedef, “Bizim için önce vatan ve milletimiz gelmektedir. Her zaman milletimizin yanındayız. Milletvekili seçildiğimiz ilk günden bu yana her zaman sahada vatandaşlarımızla hemhal oluyorum. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini yerinde dinliyoruz. Elbette sorunlarımız vardır ve bunun farkındayız. Sorunlara baktığımızda Avrupa ülkeleri de benzer sorunlarla mücadele ediyor. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Bu sorunları çözecek irade ve güç Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı kadrolarında vardır. Muhalefet partileri yalan ve yanlışları köpürtüp köpürtüp kamuoyu oluşturmaya çalışsalar da halkımız Cumhur İttifakı’na Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveni tamdır. Bizlerde Milliyetçi Hareket Partisi olarak ülkemizin daha güzel yarınlara kavuşması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.

Milletvekili Sedef’e ziyaretlerde MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, ilçe başkanları ve partililerde eşlik etti. Cemil MERMERTAŞ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.