""

Sedef, esnaf ziyaretlerinde bulundu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:35

Sedef, esnaf ziyaretlerinde bulundu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, Yozgat’ta Tol Çarşı esnafını ziyaret ederek, sohbet etti, işleri hakkında bilgi aldı.

Sedef, esnaf ziyaretlerinde bulundu
Son Güncelleme :

22 Haziran 2022 - 16:47

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, Yozgat’ta Tol Çarşı esnafını ziyaret ederek, sohbet etti, işleri hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Ethem Sedef’e, ziyaretlerde İl Başkanı Tekin Irgatoğlu ve Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay’da eşlik etti.
Ziyaretlerde kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Yozgat esnafına teşekkür eden Milletvekili Ethem Sedef,”Esnafımız, dün olduğu gibi bugünde bizleri bağrına basıyor. Milletvekili seçildiğim günden bu yana sürekli ilimizde ve ilçelerimizde her zaman esnafımızın yanında olmanın gayreti içinde oldum. Esnaf ve vatandaşlarımız bizlere güveniyor. Allah bizlere bu güveni boşa çıkarak yanlışlara düşürmesin. Babamda bir esnaf ve esnafımızın durumunu en iyi anlayanlardan biri benimdir. Pandemiyle başlayan ve ekonomik yönden olumsuzluk yaşatan süreç sadece ülkemizde değil dünya ülkelerinde etkisini sürdürüyor. Ama inşallah en kısa sürede bununda üstesinden geleceğimize inanıyorum. Çözüm milletimizin umudu olan Cumhur İttifakındadır. Bakıyoruz, Rusya ve Ukrayna savaşı dünya ülkelerini de etkilediğini görebiliyoruz. Biz ülke olarak güçlü bir ülkeyiz. Bir olacağız ve diri olacağız. Sayın Genel Başkanımızın ve partimizin misyonu önce Vatan, önce bayrak ve önce milletimizdir. Bizde bu anlayışıyla vatandaşlarımızla bir araya geliyor, parti menfaatleri değil ülke menfaatlerimiz için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz.”diye konuştu. Cemil MERMERTAŞ

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.