""

Sedef: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:01

Sedef: Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80.nci yıldönümünde rahmetle, andıklarını söyledi.

Sedef: Gazi Mustafa Kemal  Atatürk’ü Rahmetle Anıyoruz
Son Güncelleme :

09 Kasım 2018 - 7:00

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 80.nci yıldönümünde rahmetle, andıklarını söyledi.
Milletvekili Sedef, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada Ulu Önder Atatürk’ün, öngörü sahibi, uzak görüşlü, büyük bir vizyon ve misyon sahibi olduğunu vurguladı.
Milletvekili Sedef, açıklamasında şunları kaydetti: “Bir cihan devletinin felaketli bir şekilde sona erdiği, milletin cemiyet, fırka ve kalabalıklara bölündüğü tarihimizin en zorlu yıllarında sahneye çıkarak, uzlaşmaz denilen kitleleri uzlaştıran, tüm cemiyet ve fırkaları milli mücadele bayrağı altından birleştiren, siyasi deha, büyük asker, gerçek bir dünya lideri.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk; muzaffer komutan yapısıyla Türk tarihine damga vurmuş bir değerdir. Büyük Türk milletinin yol başçısı olmuştur. Atatürk Türk milletine kendisini adamış, Milli Mücadele’yi başarıya ulaştırmak için canını dişine takmış bir liderdir. Atatürk, zorluğu yenmiş, zorbalara direnmiştir. Esaretin perdesini yırtıp atmış, bölücü senaryolarını boşa çıkarmıştır.
10 Kasım ağıt, matemden ziyade, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün daha iyi anlaşılması, daha iyi tanınması için bir fırsat olmalıdır.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin ortak değeridir, Türkiye’nin iftiharıdır.
Atatürk demek, Ne Mutlu Türküm diyene sözüne sadakattir. Atatürk demek, tam bağımsızlık ülküsünde buluşmak demektir. Atatürk demek Türk demektir, Cumhuriyet demektir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybedeli 80 yıl olmuştur. Ancak Türkiye Cumhuriyeti inanıyorum ki, sonsuza kadar baki kalacak, önüne hiçbir menfi kuvvet geçemeyecektir. Bu düşüncelerle, ebediyete irtihalinin 80’inci yıldönümünde ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle, minnetle, şükranla anıyorum. Manevi hatırası önünde eğiliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.