""

Sedef: Hizmet belediyeciliği MHP ile yapılır « Yeniufuk Gazetesi

13 Mayıs 2024 - 22:30

Sedef: Hizmet belediyeciliği MHP ile yapılır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MHP’li belediye başkanlarının en iyi ve güzel hizmeti yapacaklarına yürekten inandığını belirterek hizmet belediyeceliğinin MHP ile yapıldığını söyledi.

Sedef: Hizmet belediyeciliği MHP ile yapılır
Son Güncelleme :

28 Nisan 2024 - 16:23

Milletvekili Ethem Sedef, MHP’li ilçe ve belde belediyelerini ziyaret ederek Belediye başkanlarına başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerde partili ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Milletvekili Sedef, yaptığı açıkalamda siyasi bir amaç gütmediklerini belirterek, Yozgat’a ve vatandaşlara en iyi şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olduklarını söyledi.
31 Mart seçimlerinde daha önce MHP’de olan ve MHP’ye geçen belediyelerle Yozgat’ta oy oranını daha da artıran MHP’nin meclisteki temsilcisi Milletvekili Ethem Sedef, beraberinde İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, partili üyeler ile birlikte ilçe ve belde belediye başkanlarını ziyaret ederek, tebrik etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
BELEDİYE BAŞKANLARINA DESTEK
Belediye başkanlarının çalışmalarında her zaman yanlarında olacaklarını belirten Milletvekili Sedef, MHP’nin belediyecilik anlayışının hizmet odaklı olduğunu ve bu doğrultuda belediyelerin yanında duracaklarını vurguladı.
GÜÇLÜ BİR GELECEK İÇİN ÇALIŞMA
Sedef, partisinin Yozgat’ta daha güçlü bir gelecek için çalışmalarına devam edeceğini ve belediyelerin hizmet kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.