""

Sedef: Şehrimizin daha hızlı gelişmesi için 4 milletvekili ile birlikte hareket etmesi gerekir « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 11:07

Sedef: Şehrimizin daha hızlı gelişmesi için 4 milletvekili ile birlikte hareket etmesi gerekir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınması için kendilerine büyük görevler düştüğünü belirterek, “Ortak paydamız Yozgat’sa ve Yozgat adına yapılacak bütün işlerde 4 vekilinde birlikte hareket etmesi gerekir.”dedi.

Sedef: Şehrimizin daha hızlı gelişmesi için 4  milletvekili ile birlikte hareket etmesi gerekir
Son Güncelleme :

25 Eylül 2018 - 10:45

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Yozgat’ın gelişmesi ve kalkınması için kendilerine büyük görevler düştüğünü belirterek, “Ortak paydamız Yozgat’sa ve Yozgat adına yapılacak bütün işlerde 4 vekilinde birlikte hareket etmesi gerekir.”dedi.
MHP Milletvekili Ethem Sedef, beraberinde İl Başkanı Ferhat Altan, Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Gülseren Sarıoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz, gazetemiz Yeniufuk’u ziyaret ederek Genel Koordinatörümüz Ferhat Özer’e partisinin çalışmalarını değerlendirerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
24 Haziran seçimlerinin ardından sürekli Yozgat’ta vatandaşlarla bir arada olduğunu vurgulayan Sedef, “Vatandaşlarımızın desteği ile mecliste Yozgat’ımızı temsil ediyorum. Bu süre içerisinde sürekli ilimiz, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimizde vatandaşlarımızla bir arada olmaya çalışıyorum. Bugüne kadar yapılmayan çalışmalara imza atıyoruz. Daha önce 3-5 kez gittiğimiz yörelerimizde bizleri yeniden karşılarında gören vatandaşlarımız şaşkınlıklarını “Sayın Vekilim ilk defa bir milletvekilinin bu kadar kısa süre içerisinde 3- kez 5 kez ilçemize köyümüze geldiğini görüyoruz. Biz bu kadar sık vekil görmeye alışkın değiliz. Daha önce yıllarda ancak seçimden seçime milletvekilini karşımızda görüyoruz.” diye ifade ediyorlar. Bizleri sıcak, samimi bir şekilde karşılayarak sevgilerini gösteriyor olmaları bizleri daha da memnun ediyor.”dedi.
YEREL SEÇİMLERDE KAZANAN PARTİ MHP OLACAK
Yerel seçimlere çok iyi bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Sedef, seçimin kazanan partisinin MHP olacağını ifade etti.
Sedef, “Partimizin bütün kademesinde görev alan arkadaşlarımız, seçimlerin sanki yarın olacakmış gibi çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gittiğimiz her yerde bize ve partimize büyük bir teveccüh var. Halkımız MHP özlemini inanıyorum ki bu yerel seçimlerde sandığa yansıtacaklardır. Yozgat eskiden MHP’nin kalesi olarak anılırdı. İnşallah bu seçimden sonra yeniden MHP’nin kalesi olarak anılacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”diye konuştu.
Adayları kriterlere ve kamuoyunun isteği doğrultusunda belirleneceğini söyleyen Milletvekili Sedef, “Aday belirlemelerimizi partimize yada kişiye özel olarak belirlemeyeceğiz. Bütün adaylarımız bizler için son derece değerli ve kıymetlidir. Fakat kriter olarak halkımızın kamuoyumuzun en fazla kimi istiyorsa o kişi o ilçemizden ilimizden belediye başkanı adayı olarak vatandaşımızın oyuna talip olacak.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.