""

Şefaatli Fatih Ortaokulu voleybolda il birincisi oldu « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:27

Şefaatli Fatih Ortaokulu voleybolda il birincisi oldu

Yozgat’ta 2016-2017 Okul Sporları kapsamında 17 takımın katılımı ile düzenlenen Yıldız Kızlar Voleybol müsabakalarında Şefaatli İlçesi Fatih Ortaokulu il birincisi oldu.

Şefaatli Fatih Ortaokulu voleybolda il birincisi oldu
Son Güncelleme :

13 Ocak 2017 - 7:00

müsabakalarda rakiplerini yenerek gruptan çıkan ve finale kalan Şefaatli Fatih Ortaokulu voleybol takımı il birincisi oldu.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Oğuzhan Güneşer,sporculara kupa ve madalyalarını takdim etti. Güneşer,“Turnuvaya katılan tüm okullarımızı tebrik ediyor grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan Fatih Ortaokuluna başarılar diliyoruz.”dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19