""

Şefaatli TSO yeni projeler için ORAN’dan bilgi aldı « Yeniufuk Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:22

Şefaatli TSO yeni projeler için ORAN’dan bilgi aldı

Yozgat’ın Şefaatli İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Ulusoy, oda faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi için hazırladıkları projeler hakkında ORAN Kalkınma Ajansı’ndan bilgi aldı.

Şefaatli TSO yeni projeler  için ORAN’dan bilgi aldı
Son Güncelleme :

01 Mayıs 2017 - 7:00

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi’ni ziyaret eden Şefaatli TSO yetkilileri, burada ajans destekleri ve hazırladıkları projelere ilişkin görüş alışverişinde bulundular.
Şefaatli’de yeni girişimcilerin, yeni fikirlerle kendi işini kurmaları için uygulamalı girişimcilik eğitimlerine öncülük ettiklerini hatırlatan TSO Başkanı Ulusoy, oda faaliyetlerinin daha etkin yürütülmesi sebebiyle proje hazırladıklarını söyledi.
Ulusoy, “ORAN Kalkınma Ajansı’nın sağladığı destekleri oda bünyesinde ilçemizin istifadesine sunmak için çeşitli proje ve çalışmalarımız var.
Bununla ilgili ORAN Kalkınma Ajansı ile sürekli istişare halindeyiz. İlçemizin ekonomik ve sosyal gelişimi adına çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.