""

Şefkat Eli’nden 23 Nisan etkinliği « Yeniufuk Gazetesi

6 Mayıs 2024 - 12:20

Şefkat Eli’nden 23 Nisan etkinliği

Sorgun ilçesinde faaliyet gösteren Sorgun Şefkat Eli İnsani Yardım Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Sorgun’a bağlı Çavuş Köyü’nde renkli bir etkinlik düzenledi.

Şefkat Eli’nden 23 Nisan etkinliği
Son Güncelleme :

24 Nisan 2024 - 17:35

Etkinlikte, çocuklar çuvalda yarışma, kaşık yarışması, ip çekme gibi çeşitli yarışmalarda keyifli anlar yaşadılar. Ardından, Sorgun Hanzade Pastanesi’nin hediye ettiği Türk bayraklı pasta kesilerek çocuklara ve ailelerine ikram edildi.
Dernek Başkanı Pınar Ünal, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaparak, bu özel günü Çavuş Köyü’nde kutlamak istediklerini belirtti. Başkan Ünal, “Çocuklarımızla oldukça neşeli ve eğlenceli bir 23 Nisan programı gerçekleştirdik. Bu etkinliği, çocuklarımızın bu özel günü coşkuyla kutlamalarına katkı sağlamak amacıyla düzenledik” dedi.
Etkinliğe, Dernek Başkanı Pınar Ünal, dernek gönüllüsü eğitimci eşi Bekir Ünal, dernek üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. Çocuklar, birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli zaman geçirirken, Ünal ve dernek üyeleri çocuklara çeşitli hediyeler verdi./ Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.