""

Şehir Hastanesi çalışanlarına iletişim eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:48

Şehir Hastanesi çalışanlarına iletişim eğitimi

Yozgat Şehir Hastanesinde görev yapan tüm çalışanlara Sağlık Bakanlığı Müşaviri Bedrettin Uluat tarafından “Kişiler arası iletişim” eğitimi verildi.

Şehir Hastanesi çalışanlarına iletişim eğitimi
Son Güncelleme :

23 Şubat 2017 - 7:00

Eğitimde iletişimin günümüzdeki hasta ve çalışan memnuniyetindeki önemi, iletişim becerileri, iletişimde yapılan kazalar, kişiler arası doğru iletişim becerileri anlatıldı. Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada hasta ve çalışan ilişkilerinin önemine değindi. Dr. Kurca, “İletişim bir yetenek değil, sonradan öğrenilebilen bir beceridir. Sağlık alanında hasta, çalışan memnuniyeti bizim ilk hedeflerimiz arasındadır.
Hasta ve çalışan arasında iletişimin sağlıklı olması için biz sağlık çalışanlarına büyük bir pay düşmektedir.
Çalışanlarımıza iletişim beceri eğitimlerimizi belirli periyotlarla vermemizin nedeni de var olan iletişim becerimizi daha da kuvvetlendirmektir.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.