""

Şehir Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor « Yeniufuk Gazetesi

30 Nisan 2024 - 02:39

Şehir Hastanesi kadrosunu güçlendiriyor

Türkiye’nin ilk şehir hastanesi olma özelliğini taşıyan Yozgat Şehir Hastanesi, farklı branşlarda yapılan 10 uzman hekim atamasıyla birlikte polikliniklerinde hasta muayene sayısında önemli bir artış yaşadı.

Şehir Hastanesi kadrosunu  güçlendiriyor
Son Güncelleme :

16 Nisan 2024 - 17:45

Yozgat Şehir Hastanesi, son bir ay içinde gerçekleştirdiği hekim atamalarıyla kadrosunu güçlendirerek hizmet kapasitesini artırıyor.
Hastanenin Yozgat il merkezi, ilçeleri ve köyleri ile birlikte çevre illere de sağlık hizmeti sunduğunu belirten Hastane Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, atamaların hastanenin hizmet kalitesini daha da yükselttiğini ifade etti. Kadın Hastalıkları ve Doğum polikliniğine yapılan atamalarla ilgili olarak Başhekim Kozan, yeni hekimlerin göreve başlamasıyla birlikte riskli gebelikler ve kanser hastası gebelere daha etkin hizmet verilebileceğini vurguladı.
Kardiyoloji ve Göz Hastalıkları bölümlerine yapılan atamaların da hastane açısından önemli olduğunu belirten Başhekim Kozan, bu atamaların sıkıntıların giderilmesine katkı sağladığını dile getirdi. Kardiyoloji bölümünde mesai dışı poliklinik hizmetiyle hasta memnuniyetinin arttığını belirten Kozan, Göz Hastalıkları bölümüne yapılan atamalarla yaşanan sıkıntının azaldığını ifade etti.
Başhekim Kozan, Perinotoloji, Kalp Damar Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Cerrahi Onkoloji ve Çocuk Kardiyoloji gibi önemli branşlara yapılan atamaların hastanenin hizmet kalitesini daha da yükselteceğini söyledi. Atamaların hastanenin genel performansına olumlu yönde etki edeceğini belirten Kozan, yapılan atamaların hastanenin hizmet kalitesini artırma yolundaki kararlılığını gösterdiğini vurguladı. /Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Kamil 17 Nisan 2024 / 17:10 Cevapla

HEP GELENLERDEN BAHSEDİYORSUNUZ HİÇ GİDENLERDEN BAHSETMİYORSUNUZ BİR DE GELENDEN ÇOK GİDENİN OLDUĞU GERÇEKLERİNİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARIN