""

Şehir Hastanesi yeni düzenlemeye gitti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 08:29

Şehir Hastanesi yeni düzenlemeye gitti

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mustafa Kozan ve yönetimi artan Kovid-19 vakalarına karşı servisler için yeniden düzenlemeye gitti.

Şehir Hastanesi yeni düzenlemeye gitti
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 14:57

Yozgat Şehir Hastanesi 2021 Yılı 48. Pandemi Kurul Toplantısı Başhekim Uzm. Dr. Mustafa Kozan Başkanlığında yapıldı.
İdari ekip ve hekimlerin katılımıyla gerçekleştirilen kurul toplantısında Yozgat’ta artan vaka sayıları ve salgınla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirildi.
Toplantıda şu kararlar alındı: “Covid-19 hastalarında artış olması nedeniyle servisler için yeniden planlama yapıldı. Elektif Cerrahiye ikinci bir karara kadar ara verildi.
Covid-19 verileri takip edilerek bir sonraki Pandemi Kurulu Toplantısında tekrar değerlendirme yapılması. 12/04/2021 tarihine kadar planlanan ameliyatların tamamlanması.
Servislerde ve yoğun bakımlarda yatan Covid-19 pozitif ve şüpheli hastaların tedavi ve takip sürecinde hastanın primer hekiminin tavsiye niteliğinde görüş alabileceği “Covid-19 Değerlendirme Komisyonu” kurulması kararı. Hastanede alınan tedbirler, yapılan düzenlemeler, izolasyon takip çalışmaları, personel kat ve servis düzenlemeleri, hekim bazlı servis yatak sayıları gibi konularla ilgili planlamalar yapıldı.
Hastane Başhekimi Uzm Dr Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada; Korona salgınına karşı bir dizi yeni tedbir ve önlemler aldıklarını belirtti.
Başhekim Kozan, “Dileğimiz salgının kısa süre içerinde bitmesi ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zorlu pandemi sürecinde kıymetlilerimiz olan sağlık çalışanlarımız, hasta ve hasta yakınlarımızı korumaya yönelik değerlendirme kararları alacağımız toplantılarımız devam edecektir” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.