""

ŞEHİR HASTANESİNE ULAŞIM KOLAY OLACAK « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:42

ŞEHİR HASTANESİNE ULAŞIM KOLAY OLACAK

Yozgat Şehir Hastanesi Çevre Planlaması Toplantısı Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç başkanlığında yapıldı.

ŞEHİR HASTANESİNE  ULAŞIM KOLAY OLACAK
Son Güncelleme :

10 Kasım 2016 - 7:00

Valilik Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Yozgat Valisi Yurtnaç, hastaneye ulaşımın kolay olması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını söyledi.
Kısa süre sonra açılışı yapılacak olan 475 yataklı hastaneye çevre il ve ilçelerden gelen hastalarla birlikte günlük en az 10 bin aracın giriş çıkış yapabileceğini belirten Vali Yurtnaç, “İnsanlar hastaneye gelirken trafikteki can güvenliklerini de düşünmemiz lazım. Hastanemizin halkımıza en iyi şekilde hizmet vermesi için tüm detayları ile çalışmalarımızı yapıyoruz. Belediyemiz şehir içinde ulaşımın daha kolay olması için çalışmalar yapıyor ama biz kara yolları ağında diğer illerden ve ilçelerden gelen hastaların hastanemize trafiği tehlikeye düşürmeden, daha kolay, hızlı ve sağlıklı bir şekilde ulaşması için çalışmalar yapıyoruz” dedi.
Acil bir hasta için saniyelerin bile önemli olduğunu ifade eden Vali Yurtnaç, özellikle ambulansların hızlı bir şekilde hastaneye ulaşması için gerekli bağlantı yollarının biran evvel yapılacağını sözlerine ekledi.
Toplantıya, Belediye Başkanı Dr. Kazım Arslan, Sağlık İl Müdürü Dr. Fatih Şahin, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muammer Yanık ve Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.