""

Şehir Hastanesinin kurumsal telefon numarası belli oldu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:07

Şehir Hastanesinin kurumsal telefon numarası belli oldu

Yozgat’ta kısa bir süre sonra açılışı gerçekleştirilecek olan 475 yataklı Şehir Hastanesinin kurumsal telefon numarası belli oldu.

Şehir Hastanesinin kurumsal  telefon numarası belli oldu
Son Güncelleme :

08 Kasım 2016 - 7:00

Türk Telekom ve Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği ile imzalanan sözleşme sonrasında, Türkiye’nin her yerinden, vatandaşlarınalan kodu çevirmeden, bekletme olmadan, direk arayabilecekleri Yozgat Şehir Hastanesi telefon numarası 444 20 66 olarak belirlendi.
Yozgat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca yaptığı açıklamada şunları söyledi:“Kurumsal kimlik kurumun imzasıdır. Yozgat Şehir Hastanemizde yaptığımız tüm çalışmalarımızı kurumsal kimlik çalışmaları üzerinde yoğunlaştırıyoruz. Kurumuza özgü çalışmalar yapmaktayız. İnsanlar Yozgat Şehir Hastanesi dediğinde; sadece bize özgü özelliklerle, akıllarında kalmayı hedefliyoruz. Kurumsal kimlik çalışmalarımızdan bir tanesi de Türk Telekom ile imzaladığımız sözleşme sonrası, ülkemizin her yerinden, şehir kodu çevirmeden, direk arayabilecekleri, hastalarımızın aradığında beklemeden ulaşabilecekleri Yozgat Şehir Hastanesine özgü telefon numaramız oldu. 444 20 66 numaralı telefonla, alt yapı desteği ile kesintisiz, hızlı, bekletmeden hizmet vereceğiz”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.