""

Şehirlerarası yolcu taşıyan araçlar gözden geçirildi « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 18:30

Şehirlerarası yolcu taşıyan araçlar gözden geçirildi

Yozgat Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve bağlı istasyon amirlikleri, 18-19 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirdikleri “Özel Denetim Şehirlerarası Yolcu Taşıyan Araçlar Denetimi” uygulamasıyla, güvenli ve düzenli ulaşımın sağlanması adına önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Şehirlerarası yolcu taşıyan araçlar gözden geçirildi
Son Güncelleme :

20 Şubat 2024 - 17:25

Denetimlerde toplam 5 ekip ve 10 personel görev aldı. Ekipler, gerçekleştirilen bu özel denetimde 72 şehirlerarası yolcu taşıyan aracı titizlikle denetledi. Yapılan kontrollerde, trafik kurallarına uymayan bir araca ise cezai işlem uygulandı.
Yozgat İl Emniyet Müdürü Recep Tecimer, bu tür denetimlere büyük önem verdiklerini belirterek, “Yapılan denetimlerle, şehirlerarası yolcu taşıyan araçlarda sürücülerin ve yolcuların güvenliği için gerekli standartlara uyulup uyulmadığını kontrol ediyoruz. Amacımız, trafik güvenliğini artırmak ve herhangi bir olumsuz durumu önceden önlemektir” dedi.
Haber: Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.