""

Şehit Aileleri Derneği Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:55

Şehit Aileleri Derneği Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret etti

Yozgat Şehit Aileleri Derneği’nden 40 şehit yakını, 15 Temmuz kahramanı Şehit Ömer Halisdemir’in mezarını ziyaret ederek dua etti.

Şehit Aileleri Derneği Ömer  Halisdemir’in mezarını ziyaret etti
Son Güncelleme :

01 Kasım 2016 - 13:15

Yozgat Şehit Aileleri Derneği Başkanı Nedim Elmalı ve şehit yakınları, 15 Temmuz gecesi darbeci Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor İlçesi’ne bağlı Çukurkuyu Beldesi’nde bulunan kabrini ziyaret edip dua etti. Yozgat Şehit Aileleri Dernek Başkanı Elmalı, Şehit Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in 15 Temmuz gecesi çok büyük bir kahramanlık örneği sergilediğini ve bu vatan için canını verdiğini belirterek, “Biz de şehit aileleri derneği olarak kahraman şehidimizin kabrini ziyaret edip dua etmek istedik. Yozgat’ta 40 şehit yakınıyla birlikte Niğde Bor’a gittik şehidimize mezarı başında dua ettik. Kardeşiyle görüştük.” dedi.
Şehitlerin unutulmaması gerektiğini ifade eden Elmalı, “Şehitler ölmez, bizlerin onları unutmamamız gerekiyor. Onlar bu ülke için, geride kalan bizler için canlarını feda ettiler. Bizler de onları unutmayacağız, kahramanlıklarını anlatıp, yeni nesillere aktaracağız.” diye konuştu. Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Ayvacık Kaymakamlığının ortaklaşa düzenlediği ‘Bir Ölür Bin Doğarız’ projesi kapsamında Samsun’a gittiklerini hatırlatan Elmalı, “Samsun gezisine de yine 40 şehit ailemiz katıldı. Samsun’u gezdik. Bu gezi şehit ailelerimiz için büyük bir moral oldu. Şehit ailelerini düşünüp bu projeyi hazırlayanlara çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.