""

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:42

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Şehit aileleri ve gaziler Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından tertip edilen iftar yemeğinde buluştu.

Şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu
Son Güncelleme :

12 Haziran 2017 - 10:02

Polis evinde gerçekleşen iftara, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Yanık, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Selçuk Yıldırım, Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve emniyet mensupları ile eşleri de katıldı.
Vali Yurtnaç yemek sonrası yaptığı konuşmada, şehitlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, gazilere sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisinde bulundu.
Her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanında olduklarını belirten Vali Yurtnaç, “Şehit aileleri bize emanet. Bizlerde bu emanete sonuna kadar sahip çıkacağız. Biz sadece sizin yanınızda değil, her zaman emrinizdeyiz. Sizlerin emrinde olmak, ihtiyaçlarınızı karşılamak bizim boynumuzun borcu. Şehidimizin annesine, babasına, eşine, çocuğuna bizler sahip çıkacağız. Çocuklarının en iyi şekilde eğitim alması için çalışacağız” dedi.
Şehit ailelerinin acılarını onlarla birlikte paylaştıklarını ifade eden Vali Yurtnaç, “Bu acının ne tarifi nede maddi bir karşılığı var. Evlatlarınız bizimde evlatlarımız, bizim de kardeşlerimiz. Siz bizim için büyük bir makamda bulunuyorsunuz. Siz nereye giderseniz gidin bu büyük şerefle birlikte gidiyorsunuz. Toplumun her kesimi size en büyük saygıyı gösteriyor” diye konuştu. Şehit aileleri ve gazileri iftar sofrasında buluşturan emniyet müdürlüğüne teşekkür eden Vali Yurtnaç, masaları tek tek gezerek şehit aileleri ve gazilerle sohbet etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.