""

ŞEHiT ATEŞi YOZGAT’A DüŞTü « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 19:39

ŞEHiT ATEŞi YOZGAT’A DüŞTü

İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan çevik kuvvet polis memuru 21 yaşındaki Mustafa Kemal Devrilmez’in acı haberi memleketi Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine ulaştı.

ŞEHiT ATEŞi YOZGAT’A DüŞTü
Son Güncelleme :

12 Aralık 2016 - 8:48

İstanbul’da yaşanan hain terör saldırısı sonucu şehit olan çevik kuvvet polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in baba evinde taziye çadırı kuruldu.
Acı haberin duyulması üzerine şehidin baba ocağına Türk bayrağı asıldı. Sağlık ekipleri şehit evinde hazır vaziyette bulunurken vatandaşlarda başsağlığı için şehit evine geldi.
Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Yüzbaşı Adem Yeleğen ve Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, şehit polis memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in Köprücek Mahallesi’nde bulunan baba ocağına taziye ziyareti gerçekleştirdi.
1 yıllık polis memuru olduğu öğrenilen şehit Devrilmez’in Muammer ve Edanur isminde 2 kardeşinin olduğu belirtildi. Şehit polis memuru Devrilmez’in babası Özbay Devrilmez ve annesi Şerife Devrilmez’in daha önce oğullarını ziyaret için İstanbul’da bulundukları da bildirildi.
Şehit polis Devrilmez’in bekar ve bir yıl önce Yozgat Polis Meslek Yüksek Okulu’ndan mezun olduğu öğrenildi.
Şehit evine taziye ziyaretinde bulunan Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, Türkiyenin başı sağolsun. Hain terör örgütleri Türkiye’yle uğraşmaya devam ediyorlar. Bu bizim bayrağa ve memleketimize olan sevgimizi azaltmayacak aksine çoğaltacak. Bugün bir hemşerimiz Mustafa Kemal Devrilmez şehit oldu. Biz bir ölür bin diriliriz. Terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Şehidimizin cenazesi büyük ihtimalle yarın defnedilecek. Cenabı Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.