""

Şehit Devrilmez anısına Kütüphane « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:43

Şehit Devrilmez anısına Kütüphane

Sarıkaya ilçesinde, 11 Aralık 2016 günü Beşiktaş-Bursaspor maçı sonunda yaşanan patlamada şehit düşen Mustafa Kemal Devrilmez adına kütüphane oluşturan lise arkadaşları Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi içerisine dualarla açıldı.

Şehit Devrilmez anısına Kütüphane
Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 7:00

Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel’in de desteğiyle açılan kütüphane Sarıkaya halkı tarafından büyük beğeni topladı. Açıkel, Devrilmez için yürütülen kampanyaya destek sağladıklarını ve destek olan herkese teşekkür ederek: “Şehit Mustafa Kemal Devrilmez’in lise arkadaşlarının başlattığı proje kapsamında İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü içerisinde Şehidimizin adına bir kütüphane açıldı.
Bizler şehitlerimizin adını yaşatmak için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Sarıkaya halkı olsun şehidimizin arkadaşları olsun kütüphaneye katkı sağlamaktan kaçınmadılar. Kütüphanemiz Sarıkaya halkına hayırlı olsun. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, şehitlerimizin ruhları şad olsun.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.