""

Şehit Devrilmez’in adı kütüphanede yaşatılacak « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:16

Şehit Devrilmez’in adı kütüphanede yaşatılacak

İstanbul Beşiktaş’ta düzenlenen hain terör saldırısı sonucu şehit olan Sarıkayalı Polis Memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in adı Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi içerisine kurulacak kütüphanede yaşatılacak.

Şehit Devrilmez’in adı  kütüphanede yaşatılacak
Son Güncelleme :

07 Mart 2017 - 7:00

Yozgatlı gençler şehidini unutmayarak harekete geçti. Üniversite öğrencisi gençler, şehit Polis Memuru Mustafa Kemal Devrilmez’in adını yaşatmak için bir kütüphane kurma kararı aldı.
Sarıkaya Halk Eğitim Merkezi binasında tahsis edilen bir odayı kütüphaneye çevirmek isteyen gençler harekete geçti.
Gazi Üniversitesi, Kırıkkale Üniversitesi ve Eskişehir Üniversitesi’nde okuyan gençler kitap toplama kampanyası başlatarak Yozgatlı vatandaşlardan kitap talebinde bulundu.
Kampanyaya öncülük eden üniversiteli gençlerden Merve Yılmazer, Kağan Aslaner şehidin adını yaşatmak için kurulacak kütüphaneye kitap ihtiyacı olduğunu duyurarak kitap istediler.
Gençler, Sarıkaya ilçesinde kitapların Halk Eğitim Merkezi’ne teslim edilebileceğini ifade ederken, Yozgat’ta da kampanyaya sahip ve destek çıkacak gönüllüler aradıklarını dile getirdiler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.