""

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Arslan dualarla uğurlandı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 11:30

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Arslan dualarla uğurlandı

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ahmet Arslan, memleketi Yozgat’ın Sorgun İlçesinde düzenlenen cenaze törenin ardından dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Arslan dualarla uğurlandı
Son Güncelleme :

24 Aralık 2023 - 17:50

Şehit Uzman Çavuş Ahmet Arslan’nın naaşı, Kayseri Erkilet Askeri Havalimanı’ndan Helikoper ile Sorgun’a getirildi. Sorgun Belediye Meydanı’nda İl Müftüsü Ali Gülden tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit Arslan Naaşı İkikara Köyü’nde dualarla toprağa verildi.
Cenaze törenine; Şehit Arslan’ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurul Üyesi ve Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül, Süleyman Şahan, Ethem Sedef, Lütfullah Kayalar, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Ahmet Yozgatlıgil, Kara Kuvvetleri Komutanlığını temsilen Tuğgeneral Veli Doğan, protokol üyeleri, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.