""

Şehit Yüzbaşı Erdal Çiçekdağı Eski Bölük Komutanıydı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:26

Şehit Yüzbaşı Erdal Çiçekdağı Eski Bölük Komutanıydı

Şırnak’ta, bir grup PKK’lı terörist tarafından yapımı devam eden tünelin güvenliğini sağlayan üs bölgesine uzun namlulu silahlar yapılan saldırı da Çiçekdağı Jandarma Karakolu eski bölük komutanı Yüzbaşı Mustafa Erdal şehit oldu.

Şehit Yüzbaşı Erdal Çiçekdağı  Eski Bölük Komutanıydı
Son Güncelleme :

03 Ekim 2017 - 7:00

Olay, Şırnak-Cizre karayolu Cudi Dağı bölgesi Kaletepe üs bölgesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, karayolunda yapımı devam eden tünelin güvenliğini sağlayan üs bölgesine, bir grup PKK’lı terörist tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Saldırıya, güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışmada, ilk bilgilere göre, 1 yüzbaşı ve 1 korucu şehit oldu, 3 korucu yaralandı. Çatışma, teröristlerin arazi şartlarından faydalanarak kaçmasıyla sona erdi. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.
ÇİÇEKDAĞI JANDARMA KARAKOLU ESKİ BÖLÜK KOMUTANI ŞEHİT OLDU!
Saldırıda şehit olan yüzbaşının Ankara’nın Çubuk ilçesi nüfusuna kayıtlı Cizre İlçe Jandarma Asayiş Komando Bölüğü Komutanı Mustafa Erdal, güvenlik korucusunun ise Cizre ilçesi Yakacık köyü nüfusuna kayıtlı Dündar Page olduğu öğrenildi.
Şehit Yüzbaşı Mustafa Erdal Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde 3 yıl bölük komutanı olarak görev yapmıştı.33 yaşındaki Şehit Yüzbaşı evli ve bir çocuk babasıydı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.