""

“Şehitlerimize borçluyuz” « Yeniufuk Gazetesi

19 Mart 2024 - 14:26

“Şehitlerimize borçluyuz”

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, “Aziz Türk milletinin tarihi sayısız kahramanlıklarla doludur. Dün Kosova, Niğbolu, İstanbul’un Fethi, Preveze Deniz Zaferi, İstiklal Harbi, Çanakkale Zaferi gibi” dedi.

“Şehitlerimize borçluyuz”
Son Güncelleme :

15 Nisan 2021 - 14:17

14-20 Nisan Şehitler Haftası münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Ferhat Yılmaz, Anadolu coğrafyasının defalarca işgallere karşı verilen mücadelelerle sınandığını belirterek, özgür, güçlü bir devlet oluşumuzun, kahraman şehitlerimiz sayesinde olduğunu söyledi.
Türk halkı ülkesine, dinine, toprağına sahip çıkmak için aziz şehitler vermiştir, gerekirse yeniden şehit olmak isteyen 83 milyon kınalı Hasanlar ve Mehmetçiğin hazır olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, şu açıklamalarda bulundu:

“Kahramanlıkların en müstesna kanıtı ise aziz şehitlerimizdir. Kutsal vatan toprakları için seve seve canını veren aziz şehitlerimiz, ulusal bütünlüğümüzün en önemli göstergesidir. Vatanımızı kanları, canları pahasına koruyan, onurumuzu, bağımsızlığımızı tehdit eden, birlik ve bütünlüğümüze kasteden her türlü kalkışmaya karşı çıkıp bu uğurda canını feda eden tüm şehitlerimize minnet borcumuz ömür boyu ödenmez. Şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasındadır. Bu vesileyle vatanı ve bayrağı için şehit olan, bugün bizlerin bağımsız bir ülkede yaşamamızı sağlayan tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Bu duygu ve düşünce ile tüm aziz şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.