""

Sektör toplantısı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:38

Sektör toplantısı düzenlendi

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) düzenlediği sektör toplantısında üyeleri ile bir araya geldi. İmalat alanında faaliyet gösteren üyeleri yapılan toplantıda sektörün sorunları, odanın üstüne düşen görevler ve çözüm önerileri görüşüldü.

Sektör toplantısı düzenlendi
Son Güncelleme :

19 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) düzenlediği sektör toplantısında üyeleri ile bir araya geldi. İmalat alanında faaliyet gösteren üyeleri yapılan toplantıda sektörün sorunları, odanın üstüne düşen görevler ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıya; TSO Başkanı Sinan Çelik, Başkan vekilleri Alpaslan Akyüz ve Müfit Daştan, Yönetim Kurulu üyelerinden Ömer Faruk Tokat, Mustafa Arslan, Hakan Yüksel, Meclis Başkanı Hacı Selvi ve Meclis Üyesi Osman Öncül TSO imalat sektörü üyeleri katıldı.
TSO Başkanı Sinan Çelik, yaptığı konuşmada şunları kaydetti: “Bugün burada imalat sektörü toplantımızın ilkini gerçekleştiriyoruz. Oda olarak daha etkili hizmet etmek amacıyla sizlerin taleplerini ben ve yönetim kurulu üyelerimiz tek tek alacak. Özellikle sizlerin meslek gurubundan seçilerek Odamızda görev alan arkadaşlarımız sizlerin sorunlarının takipçisi olmakla beraber sizlere aktif bir şekilde hizmet etmek zorunda. Bizler gönüllü olarak üstlendiğimiz bu görevlerin hakkı vermek için gayretle çalışıyoruz. Bu yüzden bugün bizler değil siz konuşacaksınız. Bizlerse yapılması gerekenlerin notları alarak üstümüze düşünleri yapacağız. Üyesinin söz sahibi olduğu, derdini sıkıntısını rahatlıkla paylaşacağı bir ortam olsun istedik. Sizlerden aldığımız bilgiler doğrultusunda da Oda Yönetimi olarak faaliyetlerimizi o yönde gerçekleştireceğiz. Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası ilin en büyük ve en güçlü sivil toplum kuruluşudur. Bu güç yalnızca sizlerle tek ses tek yürek olursak var. Bu sebeple sizler ne kadar güçlü olursanız Odamızda o kadar güçlü olacaktır” diye konuştu.
Çelik, “Oda olarak Yozgat’a ne üretiliyor, nereye satılıyor, ham madde ve diğer konular olmak üzere her türlü bilgiyi Odamız bünyesinde toplayacağız. Elde ettiğimiz verilerle gerek ortak sorunlarımızın çözülmesinde gerekse yeni pazarlar bulmamızda bizlere yol gösterecek. Bu zaman kadar yapılmamış ama bundan sonra elimizde somut verilerle hareket edeceğiz. Gerektiği yerde gereken makamın masasına sunacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.