""

Semazen gösterisi beğenildi « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 06:38

Semazen gösterisi beğenildi

Mevlana Haftası kapsamında Yozgat Şehit Abdullah Bozkurt İlkokulu ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen semazen gösterisi katılımcılarının beğenisini kazandı.

Semazen gösterisi beğenildi
Son Güncelleme :

18 Aralık 2023 - 18:26

Valilik Konferans Salonu’nda düzenlenen semazen gösterisine; Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, müdürlük yöneticileri, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, yaptığı konuşmada; “Programın hazırlanması ve sunulmasına emek veren, katkı ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.” dedi.
Altınkaynak, Mevlana’nın evrensel mesajlarıyla insanları bir araya getirme potansiyelini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin kültürel zenginliği artırdığını belirtti. Haber Merkezi

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.