""

Sen bizin Ankara’daki anamız, bacımız olacaksın « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:22

Sen bizin Ankara’daki anamız, bacımız olacaksın

AK Parti Yozgat Milletvekili adayı Sibel Yıldırım, halk buluşmalarında kurduğu samimi ve içten diyalogla dikkat çekiyor. Partili partisiz her kesimden vatandaşın takdirini kazanan Yıldırım, bir ziyaretinde ekmek yapan kadınlarla birlikte oklava ile hamur açarken objektiflere yansıdı.

Sen bizin Ankara’daki anamız, bacımız olacaksın
Son Güncelleme :

18 Haziran 2018 - 7:00

Yozgatlı, AK Parti’nin ilk kadın milletvekili adayı Sibel Yıldırım’ı bağrına basıyor. Partili-partisiz he kesimden vatandaş, Yozgat’ta halkın içinden bir adayı mecliste görmek istediklerini belirterek Yıldırım samimi yaklaşımına dua ile karşılık veriyor.
Yıldırım, önceki gün kent merkezinde esnaf ve Pazar ziyaretinde bulundu. Renkli diyalogların yaşandığı ziyaretlerin bir tanesinde Sibel Yıldırım, gözleme yapan kadınların yanına oturarak oklava ile gözleme açtı. Bu durum karşısında kadınlar; “İçimizden biri, bir anne, bacı, bir kadının meclise gitmes, gidecek olması bizleri mutlu ediyor. Allah yolunu açık etsin, sen bizim anamız, bacımız olacaksın Ankara’da” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.
Yıldırım’ın ziyaret programı pazarda da devam etti. Pazarcı esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, hayırlı ve bereketli işler temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.