""

Şengök: Evde bakım projesini hayata geçirdik « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:18

Şengök: Evde bakım projesini hayata geçirdik

Yerköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde ‘Evde Bakım ve Temizlik Projesini’ hayata geçirdi.

Şengök: Evde bakım  projesini hayata geçirdik
Son Güncelleme :

20 Mart 2017 - 7:00

Proje ilçe merkezinde ikamet eden ihtiyaç sahibi olan, muhtaçlığı tespit edilen, yaşlı, engelli ve hasta olup bakacak kimsesi olmayan bakıma muhtaç 38 hanenin bakım ve temizlik hizmetinin evde görülmesini kapsıyor.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, Yaşam döngüsünün son evresi olan yaşlılık süresinde yaşlı, engelli, bakıma muhtaç, kimsesi olmayan ancak huzurevi hizmeti de istemeyen muhtaç ve yaşlı vatandaşların kendi bulundukları sosyal çevreden ayrılmadan evlerinde temizlik ve sağlık hizmetlerinde ihtiyaçları olduğunu tespit ettik. Bakıma muhtaç oldukları bu dönemde insan onuruna yakışır şekilde yaşama haklarına sahip olup yaşlı, engelli ve muhtaç bireylerimizin toplumla bütünleşmesi ve yaşama bağlı kalması kapsamında temizlik işlerinin yanı sarı diğer Kurum ve Kuruluşlarla işbirliği içerisinde ailelerin ihtiyaçları ve sorunları yerine getirilmektedir” açıklamasında bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.