""

Şerefli: Gazeteciler yaptığı haberlerle şehre önemli katkı sağlar « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:40

Şerefli: Gazeteciler yaptığı haberlerle şehre önemli katkı sağlar

Yozgat Memur Sen Yozgat İl Başkanı Kenan Şerefli, gazetecilerin meslekleri icabı bir anlamda kamu görevi yaptığını belirterek, basın sektörünün yaptığı haberlerle bulundukları şehre önemli katkılar sağladığını söyledi.

Şerefli: Gazeteciler yaptığı haberlerle  şehre önemli katkı sağlar
Son Güncelleme :

11 Ocak 2017 - 7:00

Memur Sen Yozgat İl Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde Sendika Başkan Yardımcısı Selçuk Doğandemir, Yönetim Kurulu üyeleri, Celal Macit ve Can Gümüşhan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz YeniUfuk’u ziyaret ederek Gazeteciler Gününü kutladı. Sendikanın İl Temsilcisi Kenan Şerefli, yaptığı açıklamada gazetecilerin mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini en iyi şekilde yaptığını belirtti.
Gazetecilerin yaptığı haberlerle şehrin gelişmesine önemli katkı sağladığını ifade eden Şerefli, “Gazeteciler gördüğü eksiklikleri dile getirerek sorunların giderilmesine bu yönüyle de katkı sağlıyor. Şehirlerin tanıtımının yanı sıra, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların kamuoyu tarafından doğru bir şekilde bilgilendirilmesinde elbette gazetecilerin rolü tartışılmazdır. Bu yönüyle de basınımız bir nevi kamu görevi ifa etmektedir. Basın ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Her şeyden önce basın ahlak kurallarını ihlal etmeden, kişisel çıkarlarla değil, devletimizin bekası,şehrimizin, ülkemizin çıkarları ön planda tutularak hareket etmek gerekir. Ülkemiz son derece sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu kapsamda basınımıza da önemli görevler düşüyor. Bizlerin birliği ve huzurunun bozulmasını isteyen iç ve dış güçlere en güzel cevabı basınımız birleştirici olumlu yaptığı haberlerle vermektedir. İlimizde de görev yapan bütün gazetecilerimizi özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Çünkü Yozgat’ımız gibi küçük illerde görev yapmak haber üretmek elbette kolay değil. Haber üretmek için büyük emek veriyorlar. Bu vesile ile gazeteciler gününüzü tebrik ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Memur Sen İl Başkanı Kenan Şerefli ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.