""

Şerefli: Halep için yardım kampanyası Çarşamba gününe kadar devam edecek « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 01:41

Şerefli: Halep için yardım kampanyası Çarşamba gününe kadar devam edecek

Memur Sen Yozgat İl Temsilcisi Kenan Şerefli, Türkiye’nin her zaman mazlum ve masum halkın yanında olduğunu belirterek Halep için düzenlenen yardım kampanyasının Çarşamba gününe kadar devam edeceğini söyledi.

Şerefli: Halep için yardım kampanyası  Çarşamba gününe kadar devam edecek
Son Güncelleme :

12 Aralık 2016 - 8:47

Yozgat’ta aralarında Memur Sen, Sağlık Sen, İHH, İnfak gibi 10 derneğin “İyilik Hareketi” adı altında ortaklaşa düzenledikleri kampanya ile Halep için un ve nakdi yardım kampanyası başlatıldı. Çarşamba gününe kadar devam edecek yardımların Cumhuriyet Meydanında düzenlenecek uğurlama töreniyle Suriye’ye gönderilecek. Memur Sen Yozgat İl Temsilcisi Kenan Şerefli, Ülkenin dört bir tarafında Halep için yardım kampanyaları düzenlendiğini belirtti. Şerefli, “Türk toplumu, dün olduğu gibi bugünde her zaman ezilenin mağdurun yanında olmaya devam ediyor. Ülkemizin yanı başında sömürgeciler çoluk, çocuk, yaşlı demeden adeta ölüm kusuyorlar. Dünya ülkeleri maalesef insanlık ayıbını utancını sessiz bir şekilde izlemeye devam ediyor. Batı her zaman olduğu gibi 3 maymunu oynamaya devam ediyor. Halep’te insanlık öldü. Ülke yöneticilerimiz başta olmak üzere tüm STK’larla Rusya İran ve Suriye’nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri katliama karşı sesimizi yükselterek uluslararası düzeyde insanlık diplomasisi başlattık. Artık dünya ülkeleri de bu katliamlara karşı dur demek için biran önce harekete geçmelidir.”dedi.
HALKIMIZ HER
ZAMAN MAZLUMUN YANINDA OLMUŞTUR
Yozgat’tan iki TIR dolusu un yardımı göndereceklerini söyleyen Şerefli, “Vatandaşlarımız, yardımlarını İlimiz merkezde İnfak, ilçelerimizde ise İHH derneği şubelerine yapabilirler. Şuana kadar oldukça yoğun bir talep oldu. Bir TIR yardım düşünürken, yoğun ilgiden dolayı ikinci TIR’ımızı da hazırlıyoruz.Türk toplumunu diğer toplumlardan ayıran en büyük özelliğimizde her zaman masum ve yardıma muhtaç insanın yanında olmamızdır.
Bunun örneğini Yozgat halkımız dün gösterdi bugün yine gösteriyor. Bu vesile ile vatandaşlarımızı 14 Aralık Çarşamba gününe kadar devam eden Un ve nakdi yardım kampanyasına katkıda bulunmaya davet ediyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.