""

Şerefli ve sendika temsilcilerinden hayırlı olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

4 Mayıs 2024 - 02:51

Şerefli ve sendika temsilcilerinden hayırlı olsun ziyareti

Eğitim Birsen ve Memur-Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli öncülüğünde, sendika temsilcileri, Yozgat İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şerefli ve sendika  temsilcilerinden hayırlı olsun ziyareti
Son Güncelleme :

22 Nisan 2024 - 18:30

Ziyarete, Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Pınarcı, Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüş, Bem Birsen Şube Başkanı Mehmet Şaşmaz, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Ahmet Elmalı, Genç Memur-Sen Şube Başkanı İnan Yıldırım Atanış, Eğitim Birsen Yönetim Kurulu Üyeleri Celal Macit ve Özkan Bayram da katıldı.
Memur Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, ziyaret’te; Ünal’a yeni görevinde başarılar dileyerek iş birliği mesajı verdi.
Yozgat’ın kalkınması ve toplumsal refahın artması için yerel yönetimlerle sivil toplum örgütleri arasında güçlü bir iş birliği ve iletişim gerekliliğine vurgu yapan Şerefli, sendika olarak Yozgat’ın gelişimi için ellerinden gelen katkıyı sunmaya hazır olduklarını ifade etti.
İl Genel Meclis Başkanı Adnan Ünal’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Şerefli ve beraberindeki heyete teşekkür etti./Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.