""

Şerefli’den Genelsekreter Kocakaya’ya ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:56

Şerefli’den Genelsekreter Kocakaya’ya ziyaret

Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, beraberinde Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Hasan Can ve Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Gökhan Eroğlu ile birlikte geçtiğimiz günlerde Bozok Üniversitesi’nin yeni Genel Sekreteri olan Doç. Dr. Mustafa Kocakaya’yı ziyaret etti. Ziyaret, Genel Sekreter Kocakaya’ya yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla gerçekleşti.

Şerefli’den Genelsekreter Kocakaya’ya ziyaret
Son Güncelleme :

17 Şubat 2024 - 16:32

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret’te, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube Başkanı Kenan Şerefli, Genel Sekreter Kocakaya’yı tebrik ederek görevinde başarılar diledi. Şerefli, “Genel Sekreterimizi tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Kocakaya da ziyaretleri dolayısıyla Şerefli ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyaretin kendisine moral verdiğini belirten Kocakaya, “Bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ederim. Yeni görevimde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım” şeklinde konuştu. Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.