""

Servis Şoförleri bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:19

Servis Şoförleri bilgilendirildi

Sarıkaya’da trafik kurallarıyla ilgili öğrenci servisi şoförlerine konferans verildi.

Servis Şoförleri bilgilendirildi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2017 - 7:00

Namık Kemal İlk ve Ortaokulu Siyasettin Eser Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansta, Sarıkaya İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri ve İlçe Jandarma trafik ekipleri tarafından şoförlere dikkat etmeleri gereken hususlar belirtildi. Daha sonra şoförlere trafik kuralları bir sunumla tekrar hatırlatıldı. Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, burada yaptığı konuşmasında, çocukların can güvenliği mesele olunca her şeyin eksiksiz olmasının şart olduğunu dile getirdi.
Kimsenin kendilerinden tolerans beklememeleri gerektiğine vurgu yapan Özcan, şunları kaydetti:
“Her şeyi eksiksiz yapıyorsanız ne polisten ne de jandarmadan korkmanıza gerek yok. Taşımalı öğrenciler bir anket hazırlayalım taşıyanlar burada asıl taşınanlar ne düşünüyormuş bir bakalım. İstekleri ne, ne gibi zorluklar çekiyorlar, şikayetleri var mı? Bu konuyu bilmemiz gerekir. Bundan sonraki toplantılarımızda da bu ankete göre hareket ederiz.
Köyler arası taşıma yapan servislerde denetleniyor. Sırf bunları denetlemek için Jandarma ekip çıkartıyor ve denetimlerde sıklaşarak devam edecek. Çocuklarımızın can güvenliği bizim için çok önemli.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.