""

SGK Başkanı Yılmaz: Fırsatı kaçırmayın « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:20

SGK Başkanı Yılmaz: Fırsatı kaçırmayın

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, vatandaşlara yapılandırma kanunuyla büyük avantajlar sağladığını belirterek, 31 Mart’a kadar ödeme yapmayanların, peşin ödeme tutarını geç ödeme zammı ile birlikte 30 Nisan’a kadar ödemeleri durumunda yapılandırma haklarından yararlanabileceklerini söyledi.

SGK Başkanı Yılmaz: Fırsatı kaçırmayın
Son Güncelleme :

07 Nisan 2021 - 12:22

SGK Başkanı Yılmaz, Yozgat SGK İl Müdürü Bilal Keskin’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Yılmaz, gazetecilerin yapılandırma ile ilgili sorularını cevapladı.
Vatandaşlara yapılandırma kanunuyla büyük avantajlar sağladıklarını vurgulayan Yılmaz, borcunu yapılandıran ve son ödeme tarihini kaçıran vatandaşların yapılandırma fırsatından yararlanabilmesi ve yapılandırmasının bozulmaması için 30 Nisan tarihinin önemli olduğunun altını çizdi.
Yılmaz, “yapılandırmada peşin ödemeyi seçenlerden peşin ödeme son tarihini kaçıranlar, yani 31 Mart’a kadar ödeme yapmayanlar, peşin ödeme tutarını geç ödeme zammı ile birlikte 30 Nisan’a kadar ödemeleri durumunda yapılandırma avantajlarından/haklarından yararlanabileceklerdir” diye konuştu.

SGK Yozgat İl Müdürü Bilal Keskin’de ziyaretlerinden dolayı SGK Başkanı İsmail Yılmaz’a teşekkür etti.

Yozgat’ta 2013 yılında SGK İl Müdürlüğü görevinde bulunan ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Yılmaz, 2014 yılının Ocak ayında Sigorta Pirimleri Genel Müdür Yardımcılığına ve daha sonrada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararı ile SGK Başkanı olarak atanmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.