""

SGK’dan vatandaşlara çay ikramı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 01:27

SGK’dan vatandaşlara çay ikramı

Yozgat Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü hizmet binasının giriş katında vatandaş odaklı hizmet kapsamında kuruma gelen vatandaşlara çay ikramı yapıldı.

SGK’dan vatandaşlara çay ikramı
Son Güncelleme :

25 Kasım 2016 - 7:00

Yozgat SGK İl Müdürü Bilal Keskin vatandaş odaklı hizmet kapsamında kuruma gelen vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak için çay ikramında bulunduklarını söyledi.
Kış günü vatandaşların içini ısıtmak saçak ilgiyle karşılanmalarını sağlamak için çay ikramında bulunduklarını kaydeden Keskin, “Kurumumuza müracaat eden vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmenin yanında soğuk havada içlerini ısıtacak ikram olarak çay servisi bulunuyoruz. Kış mevsiminin kendisini iyice hissettirdiği bu günlerde yapılandırmanın da son günler yaşanıyor olması ile birlikte vatandaşlarımızın kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlamak amacıyla self servis çay ikramı yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu uygulamadan kaynaklı memnuniyetlerini ifade etmeleri bizleri se son derece mutlu olmasını sağlıyor.”diye konuştu.
Vatandaşlarda uygulamadan son derece memnun olduklarını belirterek, bu örnek uygulamanın diğer kurumlarda da olmasını temenni ettiklerini ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.