""

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 22:13

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu

Akdağmadeni’nde şiddetli rüzgar bir binanın çatısını uçurdu. Çatıdan uçan parçalar iş yerine ve elektrik kablolarına zarar verdi.

Şiddetli rüzgar çatıları uçurdu
Son Güncelleme :

24 Nisan 2017 - 7:00

Olay sabah saatlerinde Akdağmadeni Seyran Tepe Mahallesi 3. Etap C3 Bloklarında meydana geldi. Gece saatlerinde başlayan ve devam eden şiddetli rüzgar nedeniyle 6 katlı binanın çatısı uçtu. Çatının uçması nedeniyle çıkan sesler üzerine dışarıya çıkan mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler sokakta güvenlik önlemleri aldı. Rüzgarın etkisiyle savrulan tahta parçaları Vefa Bulut isimli vatandaşın iş yerinin camlarını kırdı ve evinin çatısında bulunan güneş enerjisine zarar verdi. Ayrıca uçan çatı parçaları elektrik kablolarını da kopardı. İş yeri zarar gören Vefa Bulut isimli market sahibi TOKi’den şikayetçi olduğunu belirtti. Bulut, “TOKİ çatılarda 2 cm vida kullanıyor. O vida da çatıları tutmuyor ve rüzgarda sökülüyor” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.