""

Şimşek, madenciler ile yemekte bir araya geldi « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 04:39

Şimşek, madenciler ile yemekte bir araya geldi

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Yeni Çeltek Kömür İşletmesi çalışanları ile yemekte bir araya geldi.

Şimşek, madenciler ile  yemekte bir araya geldi
Son Güncelleme :

07 Aralık 2016 - 7:00

Sorgun Yeni Çeltek Kömür ve Maden İşletme Müdürlüğü’nde verilen yemeğe İşletmenin Yönetim Kurulu Üyesi ve Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel ve işletmede çalışan maden işçileri katıldı.
Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, yemek sonrası yaptığı konuşmada, maden işçilerinin zor ve meşakkatli bir işte çalıştıklarını belirterek her türlü övgü ve takdiri hak ettiklerini söyledi. İşçilerin 4 Aralık Dünya Madenciler Gününü kutlayan Başkan Şimşek, şunları kaydetti: “Bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk içerisindeyim. Toplumun başta enerji olmak üzere birçok ihtiyacını karşılamaya yönelik kullanılan madenlerin yerin yüzlerce metre altından çıkarılması oldukça tehlikeli ve meşakkatli bir iştir. Bu çalışma koşullarında zorluklara karşı alın teri dökerek, kahramanca mücadele veriyorsunuz. Dünyanın en zor mesleğinde çok zor koşullarda ve hayati tehlikeye aldırmadan evinizin rızkını buradan kazanıyorsunuz. Bu zor ve meşakkatli çalışma ortamında sizlerin emeği ve gayreti her türlü övgüyü hak etmektedir. Bu vesile ile 4 Aralık Dünya Madenciler Gününüzü kutluyor, kaybettiğimiz bütün emekçilerimizi saygıyla anıyorum”
İşletme Müdürü Halil İbrahim Akyel’de ziyaretlerinden ve ilgisinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Şimşek’e teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.