""

Şimşek’ten Gazetemize kutlama mesajı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 16:47

Şimşek’ten Gazetemize kutlama mesajı

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Gazetemiz Yeniufuk’un 21. yıl kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında gazetemizin kuruluş yıldönümünü kutladı.

Şimşek’ten Gazetemize  kutlama mesajı
Son Güncelleme :

19 Nisan 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, halkın doğru haber almasının vazgeçilmez unsurlarından birisinin basın kuruluşları olduğunu belirterek, gazetemiz Yeniufuk’un yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren ilkeli, dürüst tarafsız yayın anlayışını günümüze kadar sürdürdüğünü vurguladı.
Başkan Şimşek, mesajında şunları kaydetti: “Halkımızın doğru haber almasının vazgeçilmez ögelerinden biri olan basın kuruluşları; hiç kuşku yoktur ki ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışını sürdürdüğü müddetçe, toplumun takdirini ve saygısını kazanacaktır. Kuruluşundan bugüne kadar özverili çalışmalarıyla okuyucusuna daima daha güzel hizmet verme gayreti içinde olan ve ilkeli, dürüst, tarafsız yayın anlayışı içinde gazeteciliğe gönül vermiş Yeniufuk Gazetesini yeni yaşında, sahibi Bekir Bey başta olmak üzere yazarlarını ve tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.