""

Sivas TB’dan Erkekli’ye ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 05:58

Sivas TB’dan Erkekli’ye ziyaret

Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erkekli’yi makamında ziyaret etti.

Sivas TB’dan Erkekli’ye ziyaret
Son Güncelleme :

08 Nisan 2021 - 15:19

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette; Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, borsanın birimlerini gezerek, Yozgat’a modern bir hizmet binası kazandırdığı için Başkan Erkekli’yi tebrik etti.

Borsa Başkanı Hastaoğlu, beraberinde Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Gülbahar ve Genel Sekreter V. Ahmet Kaçmaz ile birlikte Yozgat Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek yeni hizmet binasının hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundu.
Yozgat Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erekli’de, ziyaretlerinden dolayı Başkan Hastaoğlu’na ve yönetimine teşekkür etti. Başkan Erkekli, “Kardeş Borsa olan Sivas Ticaret Borsası Başkanı Sayın Hastaoğlu’nu ağırlamaktan dolayı mutlu olduk. Kendileri yeni hizmet binamız için hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Bu vesile ile değerli Başkanımıza ve yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz.”dedi.

EN ÇOK KAZANANLAR


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 15

EN ÇOK KAYBEDENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 31

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/sag-borsa.php on line 49

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN