""

Sivil İnisiyatif Platformu’ndan teröre lanet « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 13:52

Sivil İnisiyatif Platformu’ndan teröre lanet

Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu adına açıklamalarda bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli, 10 Aralık Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen terör saldırısını lanetledi.

Sivil İnisiyatif Platformu’ndan teröre lanet
Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 7:00

Yimpaş AVM’de basın açıklaması düzenleyen Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu üyeleri, İstanbul’da yaşanan terör olaylarını lanetledi. 35 Sivil Toplum Kuruluşu üyelerinin katıldığı programa AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz de eşlik etti.
Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu adına açıklamalarda bulunan Memur Sen İl Temsilcisi Kenan Şerefli, “10 Aralık 2016 Cumartesi gecesi İstanbul Beşiktaş’ta hain, satılmış, taşeronlar, bir kez daha alçak yüzlerini göstererek hayasızca gerçekleştirdikleri terör saldırısı ile gencecik fidanlarımızı, yiğitlerimizi, çevik kuvvet polislerimizi şehit etmişlerdir. Bu alçak terör saldırısını Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu olarak nefretle lanetliyor, şehit olan çevik kuvvet polislerimize, sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.” dedi.
Türkiye’nin güçlenmesinden rahatsız olanların bulunduğunu dile getiren Şerefli, “Büyüyüp güçlenen, Kadim Medeniyet Değerleriyle buluşan Yeni Türkiye, kendi kararlarını kendi almaya başlamış ve küresel rolünü kendi belirlemiştir. Biçtikleri rolü oynamayı reddeden Türkiye, emparyal küresel güçleri rahatsız etmektedir. Bu nedenle taşeronları FETÖ, PKK, DAEŞ gibi içimizdeki hainleri ile bize ders vermeye, bizleri tekrar eski Türkiye’ye döndürmeye, dahası ülkemizi Suriye, Irak gibi parçalamaya çalıştıklarının farkındayız.” şeklinde konuştu.
Terör örgütleri karşısında birlik olmanın önemine değinen Şerefli, “10 Aralık’ta yine alçak ve hunharca, yirmili yaşlardaki fidanlarımıza kıydınız. Siz hain saldırılarınıza devam ettikçe biz saflarımızı daha da sıklaştıracağız, şimdi devletimizin yanında, terör örgütlerinin, işbirlikçilerinin, azmettiricilerinin ve destekçilerinin karşısında bir olma, iri olma, diri olma, biz olma zamanıdır. Terör örgütünün menşei, teröristin kimliği, eylemlerinin niteliği ve hedefi ne olursa olsun terör, ortak düşmanımızdır ve bu millete rağmen kirli amaçlarınıza ulaşamayacaklardır.” ifadelerine yer verdi.
Son olarak Şerefli şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye’nin büyük dirilişi, yeniden şahlanışı sürecinde Yozgat Sivil İnisiyatif Platformu olarak, Bu süreçte Yeni Türkiye’nin mevcut sistemle devam edemeyeceğine ve daha güçlü büyük bir Türkiye İçin Anayasa değişikliğinin gereğine inanıyor ve destekliyoruz. Devletimizin terörle mücadelede uyguladığı yeni stratejiyle vatanımıza kast eden alçaklara bir an önce hesap sorulacağına güveniyor ve en sert şekilde cevap verilmesini arzuluyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.