""

Sorgun Belediyesi araç filosunu güçlendirdi « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:11

Sorgun Belediyesi araç filosunu güçlendirdi

Sorgun Belediyesi Makine İkmal Parkına 1 adet Mercedes Benz sıkıştırma çöp aracını takviye ederek araç filosunu güçlendirdi.

Sorgun Belediyesi araç  filosunu güçlendirdi
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek yaptığı açıklamada vatandaşların hızlı bir şekilde hizmet alabilmelerini sağlamak amacıyla ellerinde bulunan 9 adet çöp kamyonu ek olarak 1 adet sıkıştırma çöp aracını belediyeye kazandırdıklarını söyledi. Başkan Şimşek, güçlenen araç filosuyla hizmetlerin daha da hız kazanacağını kaydeti. Sorgun Belediyesi olarak vatandaşlara güzel hizmetler sunmayı amaçladıklarını dile getiren Şimşek,” Belediyemiz devlet malzeme ofisinden satın aldığımız 0 kilometre 2016 model 1 adet Mercedes Benz Arocs 2032 k/4×2 klimalı şase üzerine monteli 13+1,5 metreküpkapasiteli hidrolik sıkıştırma çöp aracını temizlik işleri müdürlüğünde kullanacağız. Aracın devreye girmesiyle hizmet kalitesinin de artacak, daha iyi hizmet verebilmek ve artan ihtiyaca daha hızlı cevap verebilmek amacıyla alınan ve 13+1,5m2’lük kapasiteli çöp kamyonu hidrolik sıkıştırma özelliğine sahip.Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaşımızın desteği ile yine vatandaşımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Güçlenen araç filomuzla da bu yolda yürümeye devam ediyoruz”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.