""

Sorgun Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 23:59

Sorgun Belediyesi haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başladı

Sorgun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, sivrisinek ve diğer haşerelere karşı, dere boyları, menfezler ve bazı noktalarda veteriner hekim kontorlünde ilaçlama çalışmalarına başladı.  

Sorgun Belediyesi haşerelere  karşı ilaçlama çalışmalarına başladı
Son Güncelleme :

23 Mayıs 2017 - 7:00

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, her yıl olduğu gibi bu yılda haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarına başlanıldığını söyledi. Başkan Şimşek, “İlçemizde haşere ile mücadele konusunda veteriner kontrolünde Mart ve Nisan aylarında larvaya (yumurtlama dönemi )  başlayarak sinek, sivrisinek ve haşere böceklerle mücadele Eylül, Ekim aylarına kadar devam etmektedir. İnsan sağlığını tehdit eden çeşitli hastalık yapıcı mikropları taşımalarından dolayı bu zararlılarla mücadele etmekteyiz. Haşerelerle mücadelede insan ve çevre sağlığına azami dikkat göstermekte olduğumuz için 300 litre ilaç alındı.  İlçemizde dere boyları, menfezler, çöp konteynerlerı laçlama çalışmaları yapıldı. Amacımız vatandaşlarımızın yaz aylarını haşeresiz rahat bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.